den Doorn fit

Een gezonde zaak

Blijf fit en energiek bij den Doorn

Wist je dat we een eigen sportschool hebben voor al onze medewerkers? Naast hard werken op de werkvloer wordt er ook hard gewerkt in onze sportschool. Hier kun je niet alleen 24/7 fitnessen, maar ook groepslessen volgen die worden verzorgd door onze vitaliteitscoach Stef. Regelmatig organiseren we leuke bootcamps en doen we samen met collega’s mee met verschillende sportieve evenementen, vaak voor het goede doel. Denk aan: Villa Pardoes, Delta Ride for the Roses, Dam tot Dam loop en nog veel meer!

Stap voor stap naar een gezondere en productievere werkplek

Bij den Doorn geloven we in een gezonde, actieve en vitale levensstijl voor iedereen. Met ons vitaliteitsprogramma en onze gedreven vitaliteitscoach die ons helpt om fit en gezond te blijven. Zodat al onze medewerkers, van jong tot oud, goed in hun vel zitten. Onze bedrijfssportschool biedt alle medewerkers de mogelijkheid om voor, na of tijdens werkuren te sporten, wat bijdraagt aan een betere werk-privébalans. Maar waarom doen we dit eigenlijk?

1. Gezondheid en welzijn

Bewegen is goed voor je! Het verbetert je hartgezondheid, geeft je meer energie en maakt je blijer. Door sporten op het werk makkelijk en toegankelijk te maken, willen we iedereen helpen een gezonde levensstijl aan te nemen.

Delta Ride for the roses wielrenners

2. Teamspirit 

Samen sporten is niet alleen leuk, het versterkt ook de band met je collega’s. Het zorgt voor een betere samenwerking en een fijne werksfeer. Onze groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht je niveau.

Villa Pardoes winterrun den Doorn

3. Verbeterde productiviteit

Studies tonen aan dat werknemers die regelmatig bewegen of sporten, vaak productiever zijn. Beweging helpt bij het verlagen van stressniveaus en het verbeteren van concentratie en mentale helderheid, wat resulteert in een efficiëntere en effectievere werkdag.

Bij den Doorn Totaalinstallateurs vinden we een gezonde werk-privébalans heel belangrijk. Onze moderne sportschool is de perfecte plek om fit te blijven. Bekijk onze vacatures en ontdek zelf de voordelen van werken bij den Doorn.

Kom kennismaken of..

Solliciteer direct!

Je kunt zoveel meer in de techniek! Werken in de techniek betekent namelijk werken aan de toekomst in een branche die altijd in ontwikkeling is. Er zijn volop mogelijkheden, kansen en uitdagingen, en het mooie is dat we jou daarbij nodig hebben!

Heb je veel werkervaring of sta je juist aan het begin van je technische carrière? Bij Den Doorn Totaalinstallateurs vind je jouw nieuwe uitdaging! Kun jij je vinden in een van onze openstaande vacatures? Niet twijfelen, gewoon doen. Kom eens langs voor een kopje koffie.