Werken & leren

Geld verdienen en leren tegelijk.

Leren en werken aan je toekomst

Jouw hart ligt in de techniek en daar wil jij in doorgroeien. Kom instal(leren) bij den Doorn Totaalinstallateurs. Heb je geen zin meer om na de middelbare school de hele week in de schoolbanken te zitten? Haal dan je vakdiploma door middel van een BBL-traject en combineer werken en leren.

Wat houdt een BBL-traject in?
Gedurende de werkweek werk je samen met onze ervaren vakspecialisten en praktijkbegeleiders aan uitdagende projecten op het gebied van E of W-installaties. Je maakt deel uit van een dynamisch team en leert de nieuwste technologieën en innovaties binnen de installatiesector kennen. Daarnaast ga je één dag per week naar school, waar je de theoretische basis legt die je direct in de praktijk kunt toepassen.

De voordelen van ons BBL-traject:

 1. Praktijkervaring: Leer door te doen, werken aan gave projecten en uitdagingen.
 2. Persoonlijke begeleiding: Onze ervaren praktijkbegeleiders staan altijd voor je klaar.
 3. Erkend leerbedrijf: Wij zijn trots erkend SBB leerbedrijf, waardoor jouw opleiding gegarandeerd van hoge kwaliteit is.
 4. Baangarantie: Wij streven ernaar om onze leerlingen een vast dienstverband te bieden wanneer zij hun diploma behalen.
  Monteurs in overleg

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Niet de hele week in de schoolbanken;
  • Goede praktijkbegeleiding;
  • Ervaring opdoen in onze eigen praktijkschool;
  • Je schooldag wordt doorbetaald;
  • Doorleren blijft mogelijk;
  • Gezellige uitjes en feestjes en gegarandeerd heel veel (werk)plezier met je collega’s;
  • Diploma gehaald? Wij streven ernaar om je een vast dienstverband aan te bieden.
  Bowlen BBL uitje

  Kom kennismaken of..

  Solliciteer direct!

  Je kunt zoveel meer in de techniek! Werken in de techniek betekent namelijk werken aan de toekomst in een branche die altijd in ontwikkeling is. Er zijn volop mogelijkheden, kansen en uitdagingen, en het mooie is dat we jou daarbij nodig hebben!

  Heb je veel werkervaring of sta je juist aan het begin van je technische carrière? Bij Den Doorn Totaalinstallateurs vind je jouw nieuwe uitdaging! Kun jij je vinden in een van onze openstaande vacatures? Niet twijfelen, gewoon doen. Kom eens langs voor een kopje koffie.