Hoor het van onze collega’s

Verhalen over ons werk, we hebben er genoeg

Verhalen over ons werk, die hebben we genoeg

Op zoek naar een werkplek die voelt als thuis? Bij den Doorn ben je geen nummer, je bent een van de 100 gewaardeerde collega’s binnen ons bedrijf. Stap in een cultuur die jou op de eerste plaats zet. Binnen den Doorn  werken er stuk voor stuk betrokken mensen met een passie voor hun vak. Wij geloven er dan ook heilig in dat élke medewerker in onze organisatie de sleutel is tot ons succes.

Onze pay-off ‘Goed voor elkaar’ zegt niet alleen iets over wie we zijn, maar ook iets over hoe we met elkaar omgaan. De ander is belangrijk voor ons of het nu gaat om collega’s, klanten of opdrachtgevers. We werken graag samen we zijn er voor elkaar. En dat is niet alleen bij het halen van planningen, het opleveren van projecten of het nakomen van afspraken. Ook wanneer iemand behoefte heeft aan een luisterend oor of een sterke schouder. Plezier hebben in ons werk en hard werken gaan hier hand in hand, samen gaan we voor de beste kwaliteit en een eindresultaat dat staat.

Hoe het is om te werken bij den Doorn? Hier delen we graag de ervaringen en verhalen van een aantal van onze collega’s, de ambassadeurs van de organisatie. Maak alvast kennis met misschien wel één van jou nieuwe collega’s.

Kom kennismaken of..

Solliciteer direct!

Je kunt zoveel meer in de techniek! Werken in de techniek betekent namelijk werken aan de toekomst in een branche die altijd in ontwikkeling is. Er zijn volop mogelijkheden, kansen en uitdagingen, en het mooie is dat we jou daarbij nodig hebben!

Heb je veel werkervaring of sta je juist aan het begin van je technische carrière? Bij Den Doorn Totaalinstallateurs vind je jouw nieuwe uitdaging! Kun jij je vinden in een van onze openstaande vacatures? Niet twijfelen, gewoon doen. Kom eens langs voor een kopje koffie.