Meeloopdag

Proef de sfeer

Kom een dagje meelopen

Ben jij benieuwd naar het échte werk en wil je graag ervaren hoe het is om bij Den Doorn te werken? Loop een dagje mee met een van onze collega’s en ontdek of den Doorn de juiste plek voor jou is.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de meeloopdag krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen en alle facetten van ons werk te ontdekken. En natuurlijk de sfeer proeven op de werkvloer. Je wordt gekoppeld aan een van onze collega’s, die je gedurende de dag zal begeleiden. Je krijgt de kans om vragen te stellen, te ervaren hoe het werk is en wie misschien wel jouw toekomstige collega’s zijn. Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!


    Velden met een * zijn nodig om contact met je op te kunnen nemen.

    Kom kennismaken of..

    Solliciteer direct!

    Je kunt zoveel meer in de techniek! Werken in de techniek betekent namelijk werken aan de toekomst in een branche die altijd in ontwikkeling is. Er zijn volop mogelijkheden, kansen en uitdagingen, en het mooie is dat we jou daarbij nodig hebben!

    Heb je veel werkervaring of sta je juist aan het begin van je technische carrière? Bij Den Doorn Totaalinstallateurs vind je jouw nieuwe uitdaging! Kun jij je vinden in een van onze openstaande vacatures? Niet twijfelen, gewoon doen. Kom eens langs voor een kopje koffie.