Over ons

Goed voor elkaar

Dit zijn wij

Als totaalinstallateur verzorgen wij de complete technische installaties voor distributiecentra, kantoorpanden, zorginstellingen, scholen, productielocaties, woningen en nog veel meer. Van klimaattechniek, elektrotechniek en sanitairtechniek tot alle service- en onderhoudswerkzaamheden en het complete beheer van deze installaties.

Met passie voor installatietechniek en aandacht voor elkaar, onze klanten en opdrachtgevers adviseren, ontwerpen, realiseren en beheren we onze technische installaties door bijna heel Nederland. En dat doen we samen met een club enthousiaste mensen, al meer dan 50 jaar lang!

Bij den Doorn Totaalinstallateurs vind je alle installatietechnieken onder één dak en voor iedere installatie hebben wij de juiste specialisten in huis. We geloven sterk in die meerwaarde en hiermee kunnen we een totaalpakket bieden voor al onze klanten en opdrachtgevers. We combineren daarbij bewezen technieken en nieuwe technologieën met op maat gemaakte oplossingen. Daarmee zorgen we voor een aangenaam leef- en werkcomfort en een energiezuinig binnenklimaat. Natuurlijk met optimale benutting van de technische installaties.

Met een ijzersterke geschiedenis en een sterke reputatie in de branche, heeft den Doorn Totaalinstallateurs zich gevestigd als een betrouwbare en deskundige samenwerkingspartner. Op meerdere fronten zijn we gecertificeerd en erkend en bezitten alle gevraagde waarborgen op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en rendement. We zijn dan ook VCA** en BRL6000  gecertificeerd en aangesloten bij Techniek Nederland en KvINL.

Onze werkzaamheden

Bij den Doorn Totaalinstallateurs vind je een breed scala aan specialismen en projecten. We zijn actief in de gehele installatiebranche en de mogelijkheden zijn eindeloos: van nieuwbouw en renovatie tot woningbouw en utiliteit tot service en onderhoud. Zo kan jij werken op de plek wáár je het beste past. Sluit je aan bij een team van professionals die uitblinken in:

  • Elektrotechniek
  • Klimaattechniek en luchtbehandeling
  • Loodgieterswerk & Sanitairtechniek
  • Service, onderhoud en beheer

den Doorn Totaalinstallateurs door de jaren heen

Van lokale dorpsloodgieter tot vooruitstrevende totaalinstallateur van formaat. In 1973 startte den Doorn in het Noord-Brabantse Nieuwendijk als plaatselijk dorpsloodgietersbedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote, professionele speler in de installatietechniek.

Volkswagen busje vroeger

Goed voor elkaar

Wij zetten ons iedere dag in om het goed voor elkaar te hebben en goed voor elkaar te zijn. Het vertelt niet alleen iets over de installaties die we realiseren, onze betrokkenheid en zorgzaamheid voor elkaar, maar ook over onze belofte aan al onze klanten en opdrachtgevers.

Onze kernwaarden 

Hoe wij zijn als organisatie zie je terug in onze kernwaarden. Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega’s ook passen binnen deze kernwaarden, want deze vormen een bron van inspiratie en verbinden ons met elkaar. De kernwaarden geven richting en houvast bij onze dagelijkse werkzaamheden. Herken jij jezelf hierin?

1. Eenvoud Wij doen gewoon & doen het gewoon goed.
We houden van korte lijnen en direct contact. We zijn dan ook heel gemakkelijk te benaderen. We zijn eerlijk en werken hard. We doen wat nodig is en maken het niet onnodig complex. We doen ook wat we beloven. Wat je ziet is wat je krijgt. Daar kun je gewoon altijd op rekenen bij den Doorn.

2. Aandacht De ander is belangrijk voor ons.
We helpen elkaar. Of het nu gaat om collega’s, partners, klanten of opdrachtgevers. We werken graag samen en we zijn er echt voor elkaar. Bij het halen van planningen, het nakomen van afspraken, maar ook als iemand behoefte heeft aan een luisterend oor of een sterke schouder. Je kunt op ons bouwen.

3. Humor Onze glimlach geeft duurzame energie.
We hebben plezier in ons werk én we maken het anderen graag naar hun zin. We werken hard en vinden het daarnaast belangrijk dat we het ook leuk met elkaar hebben. Het is niet altijd feest, maar we gaan wél elke dag voor een positieve mindset. En natuurlijk houden we ook van een lolletje op zijn tijd.

4. Passie Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.
Bij den Doorn werken stuk voor stuk betrokken mensen met een passie voor hun vak. Samen gaan we voor kwaliteit en tevreden klanten en opdrachtgevers. We zijn trots op ons werk en gaan voor een eindresultaat dat staat. Vanuit ons enthousiasme zetten we vaak nét dat stapje extra waarmee we het verschil maken.

5. Horizon Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.
Techniek staat nooit stil en wij vinden het een mooie uitdaging om telkens weer te komen met slimme en innovatieve oplossingen. We zijn vindingrijk, creatief en durven ook anders te zijn dan anderen. We zijn van nature nieuwsgierig, leergierig en innovatief. We ontdekken het graag zelf en we doen het op onze eigen manier.

icons-kernwaarden

Kom kennismaken of..

Solliciteer direct!

Je kunt zoveel meer in de techniek! Werken in de techniek betekent namelijk werken aan de toekomst in een branche die altijd in ontwikkeling is. Er zijn volop mogelijkheden, kansen en uitdagingen, en het mooie is dat we jou daarbij nodig hebben!

Heb je veel werkervaring of sta je juist aan het begin van je technische carrière? Bij Den Doorn Totaalinstallateurs vind je jouw nieuwe uitdaging! Kun jij je vinden in een van onze openstaande vacatures? Niet twijfelen, gewoon doen. Kom eens langs voor een kopje koffie.