Waarom kiezen voor Den Doorn

Dé voordelen

Het zit in je DNA

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ambassadeurs van onze organisatie. We zijn een hecht team van zo’ 100 medewerkers die iedere dag weer met passie werken in de installatietechniek. De Brabantse inslag, gezelligheid en gemoedelijkheid is van oudsher verankerd in onze bedrijfscultuur. De fijne werkomgeving en goede werksfeer worden keer op keer genoemd als één van de belangrijkste redenen om bij den Doorn te werken. Daar zijn we stiekem best een beetje trots op! Benieuwd naar de ervaringen van andere collega’s? Die lees je hier.

Dat het fijn werken is bij den Doorn kunnen wij je allemaal wel vertellen, maar je moet dit ook écht zelf ervaren. Ben jij benieuwd naar het échte werk en wil je graag ervaren hoe het is om bij Den Doorn te werken? Loop een dag mee met een van onze collega’s.  

Enthousiast naar dé voordelen om bij den Doorn Totaalinstallateurs te werken Wij geven je er alvast 6!

1. Vanzelfsprekend, goede primaire (en secundaire) arbeidsvoorwaarden

Voor niets gaat de zon op, dat begrijpen we. Je krijgt een goed salaris gebaseerd op basis van: leeftijd, capaciteiten, werkervaring en prestaties. We hebben een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagenn en 13 ADV dagen (o.b.v. fulltime dienstverband). Een contract voor onbepaalde tijd hoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je parttime werken? Dan is 32 uur bespreekbaar, ook voor monteurs.

 

Entree bedrijfspand

2. Trots zijn op wat je maakt 

Onze verschillende expertises leiden tot gave en aansprekende projecten, zowel groot als klein, in heel Nederland. Van grote kantoorpanden tot aan luxe woningen. Diversiteit zorgt ervoor dat je hier niet snel uitgekeken raakt! Samen kijken we waar jij energie van krijgt. Een afwisselende baan met zelfstandige klussen, veel meters maken bij grote projecten of ga je liever voor specitiek maatwerk? Alles is bespreekbaar, zo kan jij doen wat je het allerliefste doet.

 

 

Woonzorgcomplex Oranjehof

3. Goed materiaal en een fijne werkplek 

Een bedrijfsbus, werkkleding, gereedschap: wij zorgen voor alle benodigde materialen, zodat jij je werk goed kan doen. Je werkt in jouw regio: weinig reistijd dus. Ook werken we wat verder weg, maar alleen voor gave projecten! In 2022 zijn we verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Giessen. Een prachtige centrale plek in een landelijke omgeving. Solliciteer je voor een kantoorfunctie? Dan hebben we het nog niet eens over het uitzicht vanaf je bureaustoel gehad..

 

 

Kantoormedewerker

4. Ontwikkelingsmogelijkheden

De wereld van installatietechniek is én blijft dynamisch en er staan ons nog heel wat uitdagingen te wachten. Wil je je blijven ontwikkelen? Bij den Doorn vinden we dat ook belangrijk! We bieden je daarom volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling denk aan (deeltijd)opleidingen, cursussen, in-house opleiden, trainingen en nog veel meer. Sta niet stil, maar groei lekker door!

Woonzorgcomplex Oranjehof

5. Den Doorn fit

Wij brengen gezondheid naar een hoger niveau en stimuleren onze medewerkers om te sporten en fit en vitaal te blijven. Zo hebben we een eigen fitnessruimte waar alle medewerkers 24/7 gebruik van mogen maken. Samen met onze toegewijde vitaliteitscoach willen we met ons speciale vitaliteitsprogramma eraan bijdragen dat onze medewerkers, van jong tot oud, goed in hun vel zitten. Of je nu een fitnessfanaat bent of gewoon op zoek bent naar een gezondere levensstijl.

 

Sportschool den Doorn

6. Top (werk)sfeer

Waar is dat feestje, hier is dat feestje! Sfeer is er bij den Doorn. We hebben plezier met elkaar, we vieren feest en successen. We zijn er voor elkaar, dat vinden we heel belangrijk. Ook als het even wat minder goed met je gaat. Bij den Doorn volgt het ene initiatief op het andere. Denk bijvoorbeeld aan onze wekelijkse VRIMIBO, personeelsuitstapjes, etentjes, feestjes en sportcompetities om de teamspirit te bevorderen. Om over onze ‘legendarische’ bouwvakbbq en kerstborrel nog maar te zwijgen.

 

Bouwvakborrel bij den Doorn

Kom kennismaken of..

Solliciteer direct!

Je kunt zoveel meer in de techniek! Werken in de techniek betekent namelijk werken aan de toekomst in een branche die altijd in ontwikkeling is. Er zijn volop mogelijkheden, kansen en uitdagingen, en het mooie is dat we jou daarbij nodig hebben!

Heb je veel werkervaring of sta je juist aan het begin van je technische carrière? Bij Den Doorn Totaalinstallateurs vind je jouw nieuwe uitdaging! Kun jij je vinden in een van onze openstaande vacatures? Niet twijfelen, gewoon doen. Kom eens langs voor een kopje koffie.