Waarom bij ons werken?

Dat lees je hier.

Ze zijn lid van dezelfde familie en alle drie al jaren in dienst bij den Doorn. Maar ze hebben ieder een heel eigen verhaal. Hendrik, (teamleider W-installaties) Gijsbert (leidinggevend monteur W-installaties) en Daniël (monteur E-installaties) vertellen over hun familiegevoel bij den Doorn. 

Hendrik en Gijsbert zijn broers en Daniël is de zoon van hun oudste broer. Ze zijn alle drie al jong als monteur begonnen. Daniël is de enige die al meteen op zijn 16e bij den Doorn startte. Hendrik en Gijsbert hebben daarvoor nog wat andere bedrijven van binnen gezien.

Hendrik: “Toen ik op mijn 15e van school kwam, ben ik gelijk als werktuigbouwkundig monteur begonnen. Ik ging vier dagen werken en één dag naar school. Ik ben daarna blijven doorleren en heb ook nog avondopleidingen gevolgd. Toen ik 24 jaar was, kon ik door mijn rug niet meer op de bouw werken. Gijsbert is tien jaar jonger en via een vakantiebaantje ging hij toen ook aan de slag voor hetzelfde bedrijf.”

Gijsbert: “Wij hebben alle twee op ’t Gilde gezeten. Dat is een technische vakschool waarbij je na twee jaar moest kiezen uit metaal, elektra en werktuigbouwkunde. Ik koos, net als mijn broer, voor werktuigbouwkunde. We hebben bij dezelfde werkgever gewerkt tot dit bedrijf failliet ging en daarna gingen we ieder onze eigen kant uit. In 2016 kwam ik als eerste van ons drieën, via een andere collaga Michel, bij den Doorn terecht.”

Gijsbert: “Het was bij den Doorn erg druk, dus we konden wel extra mensen gebruiken. Daarbij is het ook een hele gezellige groep. Den Doorn springt er echt uit qua gezelligheid met de collega’s. Als er een borrel is, wordt
er ook altijd gelachen. Persoonlijk kijk ik ieder jaar weer uit naar de kerstborrel.” Hendrik: “En als het op werken aankomt, zijn we ook niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Dat zit nou eenmaal in de familie.” Gijsbert:  “Maar op het werk zijn we gewoon collega’s en privé zijn we familie. Het is niet zo dat we de bouwtekeningen erbij pakken op een verjaardagsfeestje.”

Daniël: “Ik ben ook bij den Doorn komen werken via Gijsbert. Toen ik van de middelbare school kwam, wist ik niet echt wat ik wilde doen. Ik wilde in ieder geval met mijn handen gaan werken. Gijsbert zei: probeer het anders eens bij den Doorn. Ik ben op mijn 15e als vakantiewerker begonnen. Daarna kreeg ik meteen een vast contract als monteur elektrotechniek. Mijn ooms zeggen altijd grappend dat werktuigbouwkunde veel leuker is, maar  zelf heb ik meer met elektra. Ik krijg goede begeleiding bij den Doorn en kan altijd bij een collega terecht wanneer ik vragen heb.”

Gijsbert: “Eigenlijk heeft elke functie wel iets. Als het regent, zit je liever op kantoor en als de zon schijnt, ben je graag buiten. Ik ben nu leidinggevend monteur en een tijdje terug zat ik door een knieblessure even op kantoor. Dan gaat het wel kriebelen om weer buiten aan de slag te gaan. Op termijn wil ik misschien nog wel richting kantoor, maar nu vind ik het buiten echt nog te leuk. We hebben in de utiliteitsbouw fantastische projecten. Die zorgen elke dag nog voor een leuke uitdaging.”

Nieuwe collega’s zijn altijd welkom. En als je nieuwsgierig bent naar hoe het werk in de praktijk is, zou het leuk zijn als je een dagje komt meelopen! Meld je aan via het meeloopformulier.

Kom kennismaken of..

Solliciteer direct!

Je kunt zoveel meer in de techniek! Werken in de techniek betekent namelijk werken aan de toekomst in een branche die altijd in ontwikkeling is. Er zijn volop mogelijkheden, kansen en uitdagingen, en het mooie is dat we jou daarbij nodig hebben!

Heb je veel werkervaring of sta je juist aan het begin van je technische carrière? Bij Den Doorn Totaalinstallateurs vind je jouw nieuwe uitdaging! Kun jij je vinden in een van onze openstaande vacatures? Niet twijfelen, gewoon doen. Kom eens langs voor een kopje koffie.