Bijbaan

Voor ieder wat wils

Bijklussen, bijverdienen, bijleren

Ben jij op zoek naar een bijbaan waar je écht wat kunt betekenen? Denk dan eens aan een bijbaan in de installatietechniek. Of je nu al technisch onderlegd bent of juist wilt ontdekken wat de technische wereld te bieden heeft, er is voor ieder wat wils. Én je krijgt er nog voor betaald ook.

We hebben allerlei bijbanen (of vakantiewerk), technisch (of juist niet) en ook te combineren met je opleiding. Niet elke baan in de techniek is hetzelfde. In de ene functie bouw je mee aan grote projecten. In een andere functie los je dagelijks technische storingen op. Liever wat minder technisch? Techneuten zijn niet alleen doeners, we hebben ook denkers nodig. Ook op onze afdelingen engineering, marketing en communicatie, secretariaat of in het magazijn hebben we regelmatig extra handjes nodig!

Dé voordelen:

  • Gewoon lekker werken en veel ervaring opdoen in het werkveld;
  • Een bijbaan die past bij jouw studie of opleiding;
  • Een centje bijverdienen (tijdens je studie);

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden via het kennismakingsformulier.

Kom kennismaken of..

Solliciteer direct!

Je kunt zoveel meer in de techniek! Werken in de techniek betekent namelijk werken aan de toekomst in een branche die altijd in ontwikkeling is. Er zijn volop mogelijkheden, kansen en uitdagingen, en het mooie is dat we jou daarbij nodig hebben!

Heb je veel werkervaring of sta je juist aan het begin van je technische carrière? Bij Den Doorn Totaalinstallateurs vind je jouw nieuwe uitdaging! Kun jij je vinden in een van onze openstaande vacatures? Niet twijfelen, gewoon doen. Kom eens langs voor een kopje koffie.