Stagemogelijkheden

Jij staat aan het roer

Stagemogelijkheden binnen den Doorn

Ben je bezig met een opleiding en zoek je een stageplek? Een geschikte stageplek vind je niet altijd meteen. Tenminste, niet altijd één waar je écht op je plek zit. Wij vinden dat jong talent een kans moet krijgen om het geleerde in de praktijk te kunnen brengen. We hechten waarde aan jouw input binnen onze organisatie en waarderen jouw vermogen om ons te inspireren en te helpen met jouw kennis.

We bieden verschillende mogelijkheden voor stagiairs op vmbo-, mbo- of hbo-niveau op het gebied van w-installaties, elektrotechniek, engineering, bedrijfskunde, marketing en communicatie en nog veel meer. Vanuit verschillende opleidingen kun je bij ons terecht.

Waarom stagelopen bij den Doorn?
Stagelopen bij den Doorn Totaalinstallateurs betekent duiken in een boeiende wereld van technologische innovatie en praktijkgerichte kennis waarbij je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van oplossingen die de wereld van morgen beter maken. Of je nu een technische achtergrond hebt of nieuwsgierig bent naar de verschillende facetten van installatietechniek, bij ons vind je de perfecte omgeving om te leren en te groeien. Met ervaren professionals om je heen, word je begeleid en gestimuleerd om je kennis in de praktijk toe te passen.

Hier krijg je de kans om vanaf het begin tot het eind betrokken te zijn bij unieke projecten waarbij je ook verantwoordijkheid en vrijheid krijgt voor jou uitvoerende werkzaamheden. Of je nu sleutelt aan een installatie, werkt aan het ontwerpen en engineeren van geavanceerde installaties, een digitale marketingstrategie ontwikkeld of kostencalculaties opstelt.

Bij ons ben je meer dan alleen een stagiair; je bent een gewaardeerde medewerker. Wij luisteren naar je ambities en zorgen ervoor dat je in een team geplaatst wordt waar die het beste tot uiting komen. Daartegenover staat natuurlijk een ruime stagevergoeding, want voor niets gaat de zon op. Na jouw stage blijven plakken? Je bent niet de eerste. Als je ons na je stageperiode niet kunt missen bieden we verschillende (bij)banen zodat jij ons team blijvend kunt komen versterken.

Dus, zie jij kansen in de snelgroeiende en uitdagende wereld van installatietechniek en ben je op zoek naar een uitdagende meeloop- of afstudeerstage? Te gek! Neem dan snel contact met ons op.

Kom kennismaken of..

Solliciteer direct!

Je kunt zoveel meer in de techniek! Werken in de techniek betekent namelijk werken aan de toekomst in een branche die altijd in ontwikkeling is. Er zijn volop mogelijkheden, kansen en uitdagingen, en het mooie is dat we jou daarbij nodig hebben!

Heb je veel werkervaring of sta je juist aan het begin van je technische carrière? Bij Den Doorn Totaalinstallateurs vind je jouw nieuwe uitdaging! Kun jij je vinden in een van onze openstaande vacatures? Niet twijfelen, gewoon doen. Kom eens langs voor een kopje koffie.